Aksaray'in Çocuk Valisi Nisa, 'Agaçlandirma Yapin' Talimati Verdi

Aksaray'in Çocuk Valisi Nisa, 'Agaçlandirma Yapin' Talimati Verdi

Aksaray’da 23 Nisan kutlamalari nedeniyle Vali Mehmet Ali Kumbuzoglu’ndan geçici görevi devralan ilkokul 2. sinif ögrencisi Nisa Nur Uzun’un ilk talimati "Agaçlandirma yapin" oldu.

Yurt genelinde oldugu gibi Aksaray’da da coskuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami çerçevesinde sehrin yeni valisi 23 Nisan Ilkokulu 2. sinif ögrencisi Nisa Nur Uzun oldu. Yeni Vali Nisa Nur Uzun ve beraberindeki yardimcilari Metehan Ugurlu, Yusuf Emir Aslan ve Eda Nisa Zengin, ögretmenleri Hatice Aydogdu ile birlikte Vali Mehmet Ali Kumbuzoglu’ndan görevi devraldi. Valilik makaminda ilk olarak yardimcilarini agirlayan Vali Uzun, ilk talimatinda, "Her binanin önüne bir agaç dikilsin. Sonra valilik tarafindan belirlenen bir alanda agaçlandirma yapin. Vatandaslar bayramlarda oralarda piknik yapsin, bayramlarini kutlasin" dedi.

Daha sonra Orman Isletme Müdürlügü ile telefon baglantisi yapan Vali Uzun, müdürlük ekiplerinden agaçlandirmanin baslatilmasini istedi. Özel istegi olarak 23 Nisan Ilkokulu’nun bahçe düzenlenmesini isteyen minik Vali, Milli Egitim Müdürlügü’nün çalisma yapmasini talep etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile