Aksaray Jandarma Denetimlerini Araliksiz Sürdürüyor

Aksaray Jandarma Denetimlerini Araliksiz Sürdürüyor

Aksaray’da yasanan kazalarin önlenmesi, mal ve can kayiplarinin en az seviyeye indirilebilmesi için ilçe, belde ve köy yollarinda görev alan jandarma ekipleri denetimlerini araliksiz sürdürüyor.

Yasanan trafik kazalarinin önlenmesi, mal ve can kayiplarinin en aza indirebilmesi amaciyla denetimlerini araliksiz sürdüren Aksaray Il Jandarma Komutanligi ekipleri ilçe, belde ve köy yollarinda hemen her gün uygulamalar yapiyor. Yaptigi uygulamalarda sürücü ve yolcular asayis yönünden sorgulanirken, araç ve evraklarda bir bir kontrol ediliyor. Ayrica uygulamada jandarma ekipleri sürücülere bilgiler vererek birçok kural hakkinda uyarilarda bulunuyor. Özellikle emniyet kemeri takilmasi konusunda uyarilarda bulunan jandarma ekipleri, emniyet kemeri takan sürücüleri tebrik etti. Uygulamalarda emniyet kemeri kullanimi konusunda brosür de dagitildi.

Jandarmadan yapilan açiklamada, “Güvenli bir trafik ortaminin saglanmasi ve emniyet kemeri kullaniminin arttirilmasi için trafik denetimi faaliyetlerimize devam edilecektir” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile