Aksaray Ticaret Borsası'ndan Atso’ya Ziyaret

Aksaray Ticaret Borsası'ndan Atso’ya Ziyaret

Aksaray Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Hamit Özkök ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Ticaret ve Sanayi (ATSO) Başkanlığı’na seçilen Ahmet Koçaş’ı ve Meclis Başkanı seçilen Fatih Tekin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaret konuşan ATB Başkanı Hamit Özkök, Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin zorlu bir seçim olduğunu belirterek, “Zorlu bir seçim sürecinin ardından başkanlığa seçilen kardeşim Ahmet Koçaş’ın dediği gibi ileri ileri ileri. Büyümeyen şehir ölü şehirdir. Bunun için Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası olarak birlikte Aksaray’ın gelişmesi için elimizden gelini yapacağız. Aksaray’ımızın sorunlarını birlikte çözmek için birlik olma zamanı. Birlik içinde olduğumuz zaman Aksaray’ımızın sorunların çözeceğiz” dedi.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Meclis üyelerimizin teveccühü ile ATSO Başkanı seçildim. Odamızın tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Büyümeyen şehirler ölmeye mahkumdur. Bu nedenle her zaman daha da büyümek için çalışacağız. Ekibimle birlikte Aksaray için görev yapacağız. Her zaman ileri, ileri, ileri gideceğiz. Biz hiçbir partinin temsilcisi değiliz. Kapımızda Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası yazıyor. Bu kapı hiçbir zaman kapalı durmayacak diye talimat verdim. Ben ve ekibim odamız üyelerinin sorunlarını çözmek için bu göreve geldik. İnşallah bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz” diye konuştu

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile