Aksaray Valisi Ataklı Süt Fabrikasını İnceledi

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Sütaş'ın Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) süt ve süt ürünleri fabrikasını ziyaret etti.

Ataklı, ziyarette yaptığı konuşmada, Sütaş'ın Aksaray'da özellikle tarım ve hayvancılığın gelişmesi noktasında öncü kuruluşlardan olduğunu belirtti.

İlde süt ve süt ürünleri üretimi konusunda yerel ve ulusal firmaların çok önemli üretim gerçekleştirdiğini belirten Ataklı, Sütaş'ın Aksaray'da tarımsal ve hayvansal girdilere yönelik yatırımların çoğalmasında lokomotif görevi üstlendiğini aktardı.
Tarımsal Sanayinin gelişmesi ile bu alanda önemli istihdam artışının sağlandığını vurgulayan Ataklı, şunları kaydetti:
"Sütaş'ın Aksaray'daki büyük ölçekli yatırımı çok önemli. Sütaş, tarım ve hayvancılığın yoğun yapıldığı ilimizde tarımsal sanayinin büyüyerek gelişmesine önemli katkı sağlamaktadır. Sütaş ve diğer firmalarımızın Aksaray'da başarılı çalışmalar ortaya koymaları bizi memnun etmektedir. Şehrimizde üretim yapan, istihdam sağlayan bütün firmalarımızın her zaman destekçiyiz"
Ataklı, OSB Müdürü İsmet Çağlar ile ziyaret ettiği fabrikada, Sütaş Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Ulukaya ve Fabrika Müdürü Erol Yalçın'dan bilgi aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile