Aksehir'de Uyusturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

Aksehir'de Uyusturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

Konya’nin Aksehir ilçesinde polisin düzenledigi iki ayri uyusturucu operasyonunda 3 süpheli ile birlikte esrar ve kagida emdirilmis sentetik bonzai ele geçirildi. Operasyonda gözaltina alinan süphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksehir Ilçe Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirligi ekipleri sokak saticiligi yapan, uyusturucu madde kullanan ve sevk eden sahislarla ilgili yaptigi çalismalara devam ediyor. Narkotik ekibi, yaptigi istihbari çalismalar kapsaminda M.A.D. isimli süphelinin Aksehir’e çevre illerden yüklü miktarda uyusturucu madde getirecegini tespit etti. Narkotik ekibi, süphelinin geldigi araci D-300 Karayolu uygulama noktasinda durdurdu. Süphelinin üzerinde ve esyalarinda arama yapan narkotik ekibi, 965 gram esrar ele geçirdi. Ele geçirilen uyusturucuya el koyan polis, M.A.D.’yi gözaltina aldi.

Diger bir olayda ise H.F. isimli kisinin Yeni Mahalle’de uyusturucu alacagini belirleyen narkotik ekibi, süpheliyi takibe aldi. H.F., bulustugu Y.K.’den uyusturucu aldi. Uyusturucu alisverisi sonrasi 2 süpheliyi de gözaltina alan polis, süphelilerin üzerinde yaptigi aramada 304 içimlik kagida emdirilmis sentetik bonzai ele geçirdi.

Gözaltina alinan süpheliler H.F., Y.K. ve M.A.D. hakkinda “uyusturucu madde bulundurmak, kullanmak, kabul etmek ve uyusturucu madde ticareti” suçlarindan islem yapan narkotik ekibi, süphelileri adliyeye sevk etti. Savcilik sorgusu tamamlanan süphelilerden Y.K. ve M.A.D., tutuklanma talebi ile sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimligince tutuklanarak Aksehir Cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile