Aksehir Onur Günü, Fener Alayi Ve Jandarma Bandosu Konseri Ile Final Yapti

Aksehir Onur Günü, Fener Alayi Ve Jandarma Bandosu Konseri Ile Final Yapti

Milli Savunma Bakanligi, Konya Büyüksehir Belediyesi ve Aksehir Belediyesi is birliginde organize edilen 24 Agustos Onur Günü Aksehir’den Zafere 100. Yil Etkinlikleri aksam düzenlenen fener alayi ve Jandarma Genel Komutanligi Bandosu’nun konseri ile son buldu.

Aksehir Nasreddin Hoca Stadyumu önünde baslayan fener alayi etkinliginde Jandarma Genel Komutanligi Bandosu ve mesaleler esliginde yürüyüse geçen kalabalik Cumhuriyet Meydani’na ulasti. Cumhuriyet Meydani’nda Jandarma Genel Komutanligi Bandosu tarafindan katilimcilara bir konser verildi.

Gecenin sonunda bandonun çaldigi hareketli parçalarla özellikle çocuklar oyunlar oynadi. Konser sonunda AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ile Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya tarafindan Jandarma Genel Komutanligi Bandosu Sefi Tegmen Oguzhan Dogan’a bir plaket takdim edildi.

Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, “24 Agustos Aksehir’den Zafere 100. yil etkinlerimiz dolu dolu geçti. Sizlerin katilimi daha da anlam katti. Bugün Milli Savunma Bakanimiz Hulusi Akar, Genelkurmay Baskani Orgeneral Yasar Güler ve Hava, Kara ve Deniz Kuvvetleri komutanlarimiz aramizdaydi. Ben tüm katilimcilara tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile