Akşehir Sabah öğrencisi SBS'de 500 tam puan aldı

Akşehir'in Sabah Dershanesi, SBS'de büyük başarı elde etti. 8. sınıflar SBS puanında tüm soruları doğru cevaplayan Sabah Dersanesi öğrencisi Nihal Doğ

  Akşehir ' in Sabah Dershanesi , SBS ' de büyük başarı elde etti . 8 . sınıflar SBS puanında tüm soruları doğru cevaplayan Sabah Dersanesi öğrencisi Nihal Doğan 500 tam puan alarak Türkiye 1 . si oldu . 1 yanlış yaparak OYP ' de 494 . 2 puan alan İbrahim Yağar da Akşehir 1 . liğini elde etti .

Şampiyon öğrenciler , kazandıkları başarıda başta aileleri olmak üzere tüm okul ve dershane öğretmenlerinin emeği bulunduğunu belirtti . Öğrenciler , başarılarını düzenli çalışmaya , azimli olmalarına , dersi derste öğrenmelerine ve aile desteğine bağladı .

Akşehir Sabah Dershanesi Müdürü Mehmet Ekmen , Akşehir halkına bu gururu yaşatan şampiyon öğrencileri ve ailelerini kutlayarak başarılarının devamını diledi . Dershanelerinin sadece bireysel değil , kitlesel başarılarda da rekor başarı kazandığını belirten Ekmen , sözlerini şöyle sürdürdü : " OYP puan türünde 460 ve üzeri 35 öğrencimiz , SBS-8 puan türünde de 50 öğrencimiz 460 ve üzeri puan alarak büyük başarı kazandılar . "

Sabah Dershanesi Anafen bölüm sorumlusu Hasan Zeray , öğrencilerinin bu başarısının tesadüf olmadığını , en az 2 yıldır öğrencileriyle sistemli ve düzenli çalıştıklarını dile getirdi . Zeray , haftalık etütlerini aksatmadıklarını , soru çözüm ve birebir rehberlikle böyle güzel bir sonucun elde edildiğini söyledi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile