Aktardan Ramazan Ayina Özel Yüzde 20 Indirim

Aktardan Ramazan Ayina Özel Yüzde 20 Indirim

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan bir aktar, Ramazan ayi dolayisiyla artan fiyatlara tepki göstermek amaciyla tüm ürünlerde yüzde 20 indirim yapti.

Tatvan ilçesinde ‘Aktar Rahmi Amca’ olarak bilinen Rahmi Aygün, Ramazan ayi dolayisiyla fiyat artisi yapan firsatçilara tepki göstermek amaciyla indirime gitti. Ülkenin ekonomisine destek olmak ve vatandaslarin magdur olmamasi için fiyatlari yükselten firsatçilara inat tüm ürünlerde yüzde 20 indirim yapan Aygün, tüm esnafi indirime davet etti.

Ramazan ayindan dolayi tüm ürünlerde yüzde 20 indirim yaptigini söyleyen Rahmi Aygün, “Ramazan ayi bir rahmet ayidir. Bizler de Allah’a iman ediyoruz. Bende karinca misali Ramazan ayi münasebetiyle bütün ürünlerimizde yüzde 20 indirim yaptim. Ülkemizde maydanoz 3 lirayken ne oldu da 10 liraya firladi. Et fiyati neden yükseldi? Bütün üretici firmalara sesleniyorum. Bu rahmet ve merhamet ayinda ne olursunuz çalisanlariniza, ülkenize, komsulariniza merhamet edip indirim yapalim. Fakir fukara faydalansin. Ben karinca misali bunu yaptim. Insallah yapmaya da devam edecegiz. Il ve ilçelerimiz genelinde bütün esnafi da buna davet ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile