Aktif Yas Alma Kurslarina Yogun Ilgi Sürüyor

Aktif Yas Alma Kurslarina Yogun Ilgi Sürüyor

Denizli’de, Merkezefendi Belediyesi tarafindan 1200 Evler Mahallesi’ne kazandirilan Aktif Yas Alma Merkezi’nde 60 yas ve üzeri büyükler için aktif yas alma kurslari hizmet vermeye devam ediyor. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Kursiyerlerimizin huzurlu bir ortamda olabilmesi için var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.



Merkezefendi Belediyesi, büyüklerin sosyallesmelerine fayda saglamak ve Alzheimer rahatsizligina yakalanmalarina engel olmak amaciyla hizmete açilan tesis Merkezefendili kursiyerlere hizmet veriyor. 280 kursiyerin devam ettigi tesiste, akil ve zeka oyunlari kurslari, resim kursu, halk oyunlari kursu, baglama kursu, spor yapma aliskanligi kazandirmaya yönelik spor ve egzersiz egitimleri ile büyüklerin sonradan ihtiyaç duydugu akilli telefon ve sosyal medya kullanimi ile bankamatik kullanim ve internet bankaciligi gibi uygulamalarin ögrenmelerine yönelik dersler uzmanlar tarafindan tüm hiziyla hizmet vermeye devam ediyor. Kurslarin yani sira aktif üyelere, seminerler, konferanslar, dogal afetlere karsi bilgilendirme, ilk yardim egitimi ve psikolojik destek veriliyor.

“Kursiyerlerimiz tesiste kaliteli vakit geçiriyor”

Büyüklerin kurslara katilarak zamanlarini etkin ve verimli geçirdigini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Üyelik sistemi ile çalisan merkezimizde, amaçlarimiz ve üyelerimizin talepleri dogrultusunda yeni branslarda kurslarimiz açilmaya devam ediyor. Akil ve zeka oyunlari, akilli telefon ve sosyal medya egitimi, spor ve egzersiz, resim, halk oyunlari ve baglama kurslari uzman egitmenlerimizin tarafindan Merkezefendili büyüklerimize veriliyor. Kursiyerlerimizin huzurlu bir ortamda olabilmesi için var gücümüzle çalisiyoruz. Büyüklerimiz, tesisimizin bahçesinde bir araya gelerek hem sosyallesiyor hem de kaliteli vakit geçiriyor. Merkezefendi Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayisi ile insan odakli çalismaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile