Akülü Sandalyeli Engelli Adama Kamyonet Çarpma Ani Kamerada

Akülü Sandalyeli Engelli Adama Kamyonet Çarpma Ani Kamerada

Ankara’da akülü sandalyesiyle yokus asagi inen engelli vatandasa karsi yoldan geçen kamyonet çarpti. Kaza aninin kameralara yansidigi olayda engelli vatandas hafif yaralandi.

Kaza, Mamak ilçesi Basak Caddesi’nde meydana geldi. Akülü sandalyesiyle yokus asagi inen bedensel engelli bir vatandasa karsi yoldan gelen kamyonet çarpti. Engelli vatandas çarpmanin etkisiyle metrelerce savruldu. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirilan engelli vatandasin genel saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Güvenlik kameralarina da yansiyan kazayla ilgili sorusturma baslatildigi aktarildi.

“Çarpmanin etkisiyle yere düstü”

Kazanin taniklarindan Fehmi Kara,” Tekerlekli sandalyeli adam, yokustan asagi inerken araci görmedi ve çarpisti. Tekerlekli sandalyedeki adam çarpmanin etkisiyle yere düstü. Burnu kaniyordu. Ambulansa tasidilar. Adami sakinlestirmeye çalistilar. Sonra da hastane götürdüler. Ciddi bir seyi yoktu. Kazayi gördügümüzde yardima gittik” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile