Akyaka Sahilinde Uçurtma Senligi

Akyaka Sahilinde Uçurtma Senligi

Mugla’nin Ula ilçesinin sakin sehir unvanina sahip turizm merkezi Akyaka 10-16 Mayis Engelliler Haftasinda çok özel bir senlige ev sahipligi yapti. Mugla Büyüksehir Belediyesi Mentese, Marmaris, Milas ve Fethiye Kisa Mola merkezi üyeleri, deprem bölgesinden gelerek Mugla’da kalan aileler olmak üzere toplam 350 engelli birey ve ailesi ile Akyaka sahilinde Uçurtma Senligi düzenledi.

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün’ün de katilarak ailelerle birlikte uçurtma uçurdugu senlige Mugla Engelliler Dernegi, Mugla Zihinsel Engelliler Dernegi ve Türkiye Sakatlar Dernegi Mugla Subeleri de katilim sagladi.

Uçurtma Senligi’nde engelli birey ve aileleri Akyaka sahilinde güzel havada uçurtmalarini uçurarak keyifli vakit geçirdi. Büyüksehir Belediyesi Uçurtma Senligi’nde müzik ve ikram araçlari ile de vatandaslara hizmet etti.

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün sosyal hayatin her alaninda engellerin kalktigi, tüm vatandaslarin esit, adil yasam hakkina sahip oldugu bir Mugla olusturmak için çalistiklarini söyledi.

Baskan Gürün; “Uçurtma tüm çocuklarin hayatinda özel bir yere sahiptir. Rüzgâra karsi koyan ve gökyüzünde özgürce süzülen uçurtmalarin verdigi mutlulugu çocuklarimizla paylasmak için Uçurtma Senligi düzenledik. Bugünü en özel çocuklarimiza ve ailelerine ayirdik. Mugla’mizin en özel turizm merkezlerinden biri olan Akyaka sahilinde bugün sevgiyle hep birlikte güzel bir gün geçirdik. Tüm katilimcilara ve özellikle tüm vaktini engelli evladina ayiran fedakâr annelerimize tesekkür ediyorum. Basimizin taci tüm annelerimizin de anneler gününü kutluyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile