Akyazi'da Muhtarlar Günü Kutlandi

Akyazi'da Muhtarlar Günü Kutlandi

19 Ekim Muhtarlar Günü Akyazi’da düzenlenen etkinlikler ile kutlanildi. Tören alaninda düzenlenen çelenk koyma programi sonrasinda ilçe protokolü, Ihlas Kuzuluk Termal Otel’de düzenlenen kahvaltili toplantida muhtarlarla bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü Akyazi’da düzenlenen etkinlikler ile kutlanildi. Ilçe Kaymakami Yakup Güney, Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, AK Parti Ilçe Baskani Mesut Ekrem, MHP Ilçe Baskani Ali Dertli, Belediye Baskan yardimcilari, ilçe protokolü, Akyazi Muhtarlar Dernegi Baskani Yasar Kahraman ve mahalle muhtarlarinin katilimi ile ilk olarak tören alaninda çelenk koyma programi düzenlendi.

Program sonrasinda Akyazi Belediyesi tarafindan Ihlas Kuzuluk Termal Otel’de muhtarlara yönelik kahvaltili toplandi gerçeklestirildi.

Toplantida konusan Ilçe Kaymakami Yakup Güney, “Ilçemizin çok degerli tüm muhtarlarinin 19 Ekim Muhtarlar gününü tebrik ediyor, çalismalarinda kolayliklar diliyorum. Tüm muhtarlarimizla pandemi süreci içerisinde birlikte yol aldik. Yogun çalismalarimiz oldu, muhtarlarimizin, kamu kurumlarimizla uyum içerisinde çalistiklarini gördük. Bundan sonra da yine ayni sekilde çalismalarimiz devam edecek, ortaklasa çalisacagiz” dedi.

Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan ise, “19 Ekim Muhtarlar günü vesilesi ile bir aradayiz, davetimize katildiginiz için tesekkür ediyoruz. Her ne kadar bu ara ilçe merkezimize yogunlasmis olsakta Akyazi’mizin hemen her mahallesinde çalismalarimizi tüm muhtarlarimizla birlikte sürdürüyoruz. Rabbim birlik ve beraberligimizi bozmasin. Birlik, beraberlik içinde mahallelerimize hizmet etmeyi nasip etsin. Bu vesile ile devletimizin vatandasa dokunan sicak eli ve en yakin idari birimi temsilcisi olarak çok önemli bir vazifeyi icra eden, yerel yönetimlerin önemli bir yapi tasini olusturan, siz degerli muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik ediyorum” diye konustu.

Toplanti sonrasinda çekilen toplu fotografin ardindan program sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile