Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Basın Mensupları İle Vedalaştı

Sakarya İlçe Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Özgür Şahin terfi sonrası kurumlar ve kuruluşların temsilcileriyle vedalaşmalarını sürdürüyor.

Şahin Akyazı’da görev yapan Ulusal ve Yerel Basın mensuplarıyla Emniyet Müdürlüğünde bir araya geldi. 30 Temmuz itibariyle Akyazı’dan ayrılacak olan ve 2.Sınıf Emniyet Müdürülüğüne terfi eden Özgür Şahin yeni görev yeri İstanbul Arnavutköy Polis Okulu olarak açıklandı.

İlçedeki sorunlara değinen Şahin Emniyet Müdürlüğünün araç filosunu yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.Hizmet binası yetersiz oluşuna değinen Şahin “ Görevde bulunduğum süre içersinde Akyazı’ya yeni Emniyet Müdürlüğü binası kazandırmak için gerekli girişimlerde bulunduk.Yerimize atanan arkadaşımız bu sorunu çözeceğine inanıyorum en azından araç sıkıntısı yaşamayacak .”dedi

Ayrıca Şahin veda sırasında bir Gazetecinin görevinizi yerine getirirken nüfuzunzu kullanarak ricada bulundunuz mu sorusuna, “Görev yaptığım süre boyunca bu tür bir istekle karşılaşmadım. Bu tür yaklaşımlara müsaade etmediğim gibi rica almadım “şeklinde cevap verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile