Akyürek, İstanbul'daki Konyalı Öğrencilerle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İstanbul'daki çeşitli üniversitelerde öğrenim gören Konyalı öğrencilerle bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek İstanbul'da Konya buluşmalarının artık bir gelenek haline geldiğini belirterek, katılan herkese teşekkür etti.

Konyalı öğrencilerin gelecekte hizmet bayrağını devralacaklarını vurgulayan Akyürek, ''Ülkemizin koyduğu yeni hedeflere ulaşma konusunda bayrağı sizler taşıyacaksınız. Bizler Türkiye'nin 2023'te dünyanın en güçlü 10 ülkesi arasına ülkemizi taşımaya çalışıyoruz. Sizler de Başbakanımızın koyduğu hedefle Türkiye'yi 2071 hedefine taşıyacaksınız'' dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Murat Koru da Konyalı gençler olarak Konya'dan uzakta bir araya gelebilmenin çok önemli olduğunu ifade ederek, gerçekleştirdikleri gençlik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ise ''İçimizdeki beyazlıkların, güzelliklerin, erdemlerin galip gelmesi için onları hep besleyelim. Konya duruşunu, vakarını burada ortaya koyuyorsunuz. Bunu hakkıyla temsil ettiğinize şahidim'' diye konuştu.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Yayıncı: Murat Aslan
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile