Akyurt Lavanta Bahçesi Misafirlerini Bekliyor

Akyurt Lavanta Bahçesi Misafirlerini Bekliyor

Akyurt Belediyesi tarafindan Esenboga Havalimani yolu üzerinde bulunan araziye yapilan Lavanta Bahçesi ziyarete açildi.

Esenboga havalimani yolu yakinindaki 48 dönümlük alanin 35 dönümünde 11 bin lavanta fidaniyla olusturulan Lavanta Bahçesi, hem Çubuk hem de Esenboga yolunu kullanan vatandaslarin durak noktasi haline geldi. Lavanta Bahçesi, sundugu görsel sölenin yaninda içerisinde barindirdigi çocuk parki, hali saha ve basketbol sahasi ile çocuklarin eglenebildigi, yetiskinlerin ise dinlenebildigi bir alana dönüstü.

“Akyurt’umuza yeni bir yasam alani oldu”

Lavanta Bahçesiyle ilgili konusan Akyurt Belediye Baskani Hilal Ayik, “Lavanta bahçeleri güzel görüntüler sunarak insanlarin ilgisini çeken alanlar. Bunun yaninda evlenen çiftlerinde dügün fotograflarini çekmek için tercih ettigi güzel mekanlar arasinda. Bir baska özelligi de Ankara üzerinden Esenboga Havalimanina inen uçaklardan baktiginiz zaman mor renkli muhtesem lavanta çiçekleri görülebilecek. 4 yil önce topraga dikerek büyüttügümüz lavantalar Akyurt’umuza yeni bir yasam alani oldu” dedi.

Lavanta bahçesine gitmek isteyenler, Esenboga Havalimani yolu Çubuk kavsagindan Balikhisar tabelasini takip ederek alana ulasabilecekler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile