Al Yazmalım Dizisi Oyuncuları Lösemili Çocukları Yalnız Bırakmadı

Çekimleri Bursa'da yapılan 'Al Yazmalım' dizisinin ünlü oyuncuları, '23 Nisan Balosu'nda lösemili çocuklarla buluştu.

LÖSEV Bursa Şubesi'ni açarak Bursa'daki 300 hastaya yerinde hizmet götürmeye başlayan LÖSEV, lösemili çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi.

Çekimleri Bursa'da yapılan 'Al Yazmalım' dizisinin ünlü oyuncuları, Bursasporlu futbolcular Ömer Erdoğan ve Serdar Kurtuluş, Hilton Bursa Convention Center&Spa'da gerçekleştirilen '23 Nisan Balosu'nda çocuklarla bir araya geldi.

Bursa'da yaşayan ve LÖSEV'e kayıtlı yaklaşık 100 lösemili çocuğun katıldığı baloda başrol oyuncularından Özge Pirinçci ve Selçuk Özdemir, çocuklarla yakından ilgilendi. Etkinlikte ünlü oyuncular ve futbolcular çocuklarla bol bolfotoğraf çektirirken, LÖSEV Gönüllüleri ve Gençlik Komitesi miniklere refakat etti. Genç oyuncu Özge Pirinçci, çocuklarla tek tek yakından ilgilenip, balon oynadı. Hacivat-Karagöz gölge oyununu izleyen minikler, ünlü oyunculara oyunculuk hakkında merak ettikleri soruları da sordular. Daha sonra toplu fotoğraf çektirildi

Katılımlarından dolayı LÖSEV Bursa Koordinatörü Fisun Emecan Özcan, oyunculara teşekkür plaketi takdim etti. Özcan, "Burada bizi yalnız bırakmadıkları için oyuncularımıza ve futbolcularımıza teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Çocuklardan yoğun ilgi gören Özge Pirinçci ise, "Bütün dünyadaki çocukların 23 Nisan Bayramı kutlu olsun. Bugüne kadar geçirdiğim en renkli 23 Nisan oldu" diye konuştu.

Dizi oyuncusu Selçuk Özdemir de, "Onlarla birlikte olduğum için çok mutluyum LÖSEV'e artık sahip çıkalım ve gereken ilgiyi gösterelim " dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile