Aladağ Belediyesi 'sohbet Evi'Açıldı

AladağŸ Belediyesi Mansurlu Mahallesinde atıl durumda bulunan bir binanın üst katını onararak 'AladağŸ Belediyesi Sohbet Evi' haline getirdiğŸi bildirildi.

Sohbet evinin açılışŸını Belediye BaşŸkanı Mustafa Akgedik ve Kaymakam Ahmet Ziya Filizer birlikte yaptılar. 100 kişŸinin aynı anda oturup günlük gazetelerini okuyup, bir arada bulunma ve sorunlarını dile getirerek çözüm bulması amacıyla açılan Sohbet Evi'nin bu günden itibaren hizmet vermeye başŸladığŸı belirtildi. Ayrıca ilerleyen zamanlarda Sohbet Evi'nde kütüphane ve internet hizmetinden de yararlanılmaya başŸlanacağŸı belirtildi.
AçılışŸın ardından Belediye Sohbet Evi'nde yapılan sohbette Kaymakam Fizlizer, Belediye BaşŸkanına ilçeye kazandırdığŸı bu hizmetten dolayı teşŸekkür ederek "Sohbet Evi, AladağŸın sorunlarının dile getirildiğŸi ve çözüm yollarının arandığŸı, aynı zamanda da genç ve yaşŸlılarımızın bir araya gelerek sıcak çaylar eşŸliğŸinde hoşŸ sohbetlerin yapıldığŸı bir mekan olacağŸına inanıyorum" dedi.

Belediye BaşŸkanı Akgedik, "Biz belediye olarak sosyal belediyeciliğŸe de önem veriyoruz. Sadece yol ve su işŸleri ile uğŸraşŸmayacağŸız. Halkımızın diğŸer sosyal ihtiyaçları da bizim için önemli. Burası AladağŸ için ihtiyaçlara cevap veren, halk ile bütünleşŸtiğŸimiz bir mekan olarak hizmet verecek. Sık sık buraya gelerek halk ile sohbet edip dertlerini dinleyeceğŸim" dedi.

AladağŸ Belediyesi tarafından hizmete açılan Sohbet Evi, şŸimdiden İlçe Halkının uğŸrak yerlerinden biri haline geldi.
Mansurlu Mahallesi Muhtarı Yusuf UğŸur, Sohbet Evi'ne gelenlerin tanışŸma, sohbet etme, fikir alışŸverişŸi yapma gibi amaçlarla uğŸrak yeri haline geldiğŸini belirterek bu hizmeti kazandıran başŸkana teşŸekkür etti.
Mahalle sakinlerinden Yusuf Kırcılı, "Belediyemiz AladağŸ'da ihtiyaç duyduğŸumuz sıcak bir çay içip hoşŸ sohbetler yapabileceğŸimiz böyle güzel bir mekan kazandırdığŸı için çok teşŸekkür ederim. Bundan sonra buraya sık sık uğŸrayarak uzaktan ve yakından buraya gelenlerle hem tanışŸıp kaynaşŸmayı hem de sorunlarımızı dile getirme fırsatı bulduk" diyerek düşŸüncelerini aktardı.
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile