’Türkiye’nin Gücü Gençligi’ temali tirmanisa Nigde Valisi Cahit Çelik, Belediye Baskani Emrah Özdemir, Il Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Adalet Komisyonu Baskani ve 2. Agir Ceza Hakimi Bayram Ünlü, dagcilar ve üniversite ögrencileri katildi.
Tirmanisla 2 bin 200 rakimli Aladaglar Arpalik mevki, 2 bin 900 rakimli Kapi ve Teke Pinari mevki ile Dipsiz Göle ulasildi. Vali Çelik; Aladaglar’in bir deger oldugunu söyledigi konusmasinda önemli günlerde Aladaglar’da tirmanis etkinlikleri yapilacagini söyledi.
Nigde Valisi Cahit Çelik, "15 Temmuz, 30 Agustos, 29 Ekim’de böyle aktiviteler yapacagiz. Gençlerin cumhuriyetin degerini kavrama konusunda bu tür aktivitelerle ihtiyaci var. 19 Mayis’in 105. yil dönümü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bagimsizlik atesini yakmak için Anadolu’ya ayak bastigi gündür. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaslarini, bu bayrak ve vatan için canlarini feda eden aziz sehitlerimizi rahmetle aniyorum" ifadelerini kullandi.
Aladaglar'da 'Türkiye'nin Gücü Gençligi' Tirmanisi
Nigde’de 15-21 Mayis Gençlik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Aladaglar’a tirmanis programi düzenlendi.



















