Alan’dan Afyon’da Yaşanan Patlamaya İlişkin Açıklama

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan, Afyonkarahisar’da yaşanan patlama sonucu 25 askerin şehit düşmesi üzerine baş sağlığı mesajı yayımladı.

KESOB Başkanı Mustafa Alan yaptığı yazılı açıklamada, “El bombalarının depolandığı bir cephanelikte meydana gelen patlamada, 25 askerî personelimiz şehit olmuş, bu elim olay tüm Türkiye’yi yasa boğduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Türkiye'nin bütünlüğüne ve milletimizin birliğine yönelik artan terör saldırılarının üzerine gerçekleşen bu patlama yüreklerimizi bir kez daha dağlamıştır” dedi.

Alan, “Bu acıların tekrarlanmaması ve terör lanetinin bitmesi için canımızla, malımızla, paramızla üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Hepimizi derinden üzen bu elim hadiselerin tekrar etmemesi için yetkililerimizin her türlü tedbiri alınacağına yürekten inanıyorum. Vatani görevini yaparken Şehit olan Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile