Alanya Belediyesi Geleneksel Çiçek Dagitimini Gerçeklestirdi

Alanya Belediyesi Geleneksel Çiçek Dagitimini Gerçeklestirdi

Alanya Belediyesi Ramazan Bayrami öncesi mezarliklarda mevsimlik ve çok yillik çiçek dagitma gelenegini bu yil da sürdürdü.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, bayram öncesi mezarliklara dikilmek üzere geleneksel olarak gerçeklestirdigi çiçek dagitimina bu bayramda da devam ediyor. Vatandaslara mezarliklarda kullanilmak üzere arife sabahi saat 8.30’dan itibaren, 22 türde 62 bin 500 adet çiçek fidesinin yani sira lokum ve gül kolonyasi da ikram edildi.

Baskan Yücel sehitligi ve kimsesiz mezarlari ziyaret etti

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Ramazan Bayrami öncesi Belediye mezarligini ziyaret ederek, mezar ziyareti yapan vatandaslarla bayramlasti. Baskan Yücel, daha sonra Alanya Müftü vekili Personel Sube Müdürü Fatih Arslan ile kimsesiz bir mezari ziyaret ederek çiçek dikti, dua okudu. Ardindan Sehitlige geçen Baskan Yücel, burada sehitlerin mezarlarini ziyaret ederek dua etti.

31 mezarlikta 62 bin 500 çiçek dagitildi

Merkezde; Hatipoglu Belediye Mezarligi, Bektas Mezarligi, Kale Yamaci Mezarligi, Hisariçi Mezarligi, Cikcilli Belediye Mezarligi, Hacibaba Mezarligi, Oba Sekilioglu Mezarligi, Asagi Oba Mezarligi ve Tosmur Ak Mezarligi’nda çiçek dagitimi olacak. Bati bölgesinde; Okurcalar Karaburun Mezarligi, Okurcalar Merkez Mezarligi, Incekum Karabuynuzlar Mezarligi, Incekum Kakaslar Mezarligi, Incekum Merkez Mezarligi, Avsallar Merkez Mezarligi, Türkler Belediye Mezarligi, Payallar Merkez Mezarligi, Toslak Mezarligi, Elikesik Mezarligi, Güzelbag Merkez Mezarligi, Konakli Mandira Mezarligi, Emisbeleni Merkez Mezarligi’nda çiçek dagitilacak. Doguda ise; Kestel Hanönü Mezarligi, Kestel yangili Mezarligi, Mahmutlar Cücenler Mezarligi, Mahmutlar Gilikli mezarligi, Mahmutlar Dörtyol Mezarligi, Mahmutlar Belediye Mezarligi, Kargicak Sahil Mezarligi, Demirtas Sahil Mezarligi, Demirtas Merkez Mezarligi’nda vatandaslara toplam 62 bin 500 çiçek dagitildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile