Alanya Belediyesi Kres Ve Çocuk Akademisi Ilk Mezunlarini Verdi

Alanya Belediyesi Kres Ve Çocuk Akademisi Ilk Mezunlarini Verdi

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’in hayata geçirdigi Rüya Ipekten ve Saadet Çelik Kres ve Çocuk Akademisi ilk mezunlarini verdi. Miniklerin mezuniyet heyecanina ortak olan Baskan Yücel, “Önceligimiz egitim diyerek hizmete açtigimiz kresimizin ilk mezunlarini vermenin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

Alanya Belediyesi Kres ve Çocuk Akademisi 5 yas gurubu mezuniyet sevinci yasadi. Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’in hayata geçirdigi kres ve çocuk akademisi ilk mezunlarini verirken ögrenciler ve velilerin katilimi ile güzel bir mezuniyet programi düzenledi.

Baskan Yücel de etkinliklere katilarak minik ögrenciler ve velileri ile bir araya geldi, mezuniyet coskusuna ortak oldu.

Minik ögrenciler ilk olarak yil boyunca hazirladiklari pek çok çalismayi ailelerine gösterdiler. Aileleri ile hazirlanan özel bölümde fotograf çektiren 5 yasindaki ögrenciler daha sonra hazirladiklari özel gösterileri aileleri için sergilediler. Ögrencilerin hazirladigi birbirinden güzel gösteriler ayakta alkislandi.

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, bu güzel programin hazirlanmasinda emegi geçen herkese tesekkür ederek, “Mezuniyet sevinci yasayan tüm çocuklarimizi tebrik ediyorum. Velilerimize ve burada çocuklarimiza egitim veren tüm egitmenlerimize, personelimize de tesekkür ediyorum. Biz her seyin egitimle olacagini düsünenlerdeniz. Burada sicak bir yuva olusturduk, böyle güzel bir ortamda çocuklarimizin egitim görmesinden dolayi da çok mutluyuz. Akademimizi özellikle çalisan anneleri rahat ettirebilmek ve kamu personeline destek vermek amaciyla hayata geçirmistik. Bu kurumumuz Alanya’miza çok uzun yillar hizmet verecek ve on binlerce çocugumuz buradan yararlanacak, burada hayati ögrenecek. Bu düsünceler bizlerin daha büyük sevk ve istekle çalismaya tesvik ediyor. Mezun olan tüm çocuklarimiza basarilarla dolu bir hayat diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile