Alanya Belediyesi Kurban Satis Tesisi Kurban Bayrami'na Hazir

Alanya Belediyesi Kurban Satis Tesisi Kurban Bayrami'na Hazir

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Kurban Satis Tesisini ziyaret ederek kurban saticilarina ve alisveris yapan vatandaslarla bir araya gelerek ‘hayirli ve bereketli bayramlar’ dileklerini iletti.

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’in kent ihtiyacini yillarca karsilamasi amaciyla hayata geçirdigi Kurban Satis Tesisi Kurban Bayrami’na hazir. Baskan Yücel hazirliklari tamamlanan ve hem esnaflarin hem de vatandaslarin hizmetine açilan tesisi ziyaret etti. Belediye Baskani Yücel’e Veteriner Isleri Müdürü Saim Kanli, Zabita Müdürü Naci Uzunsakal ve teknik ekip eslik etti.

“107 Padokta satis yapiliyor”

Oba Mahallesi Bucakoluk mevkiinde hizmet veren Kurban Satis Tesisi, 27 adet büyükbas 80 adet küçükbas olmak üzere toplam 107 satis padoklari ile konforlu bir sekilde esnaflarin hizmetine sunuldu. Kurban Satis Tesis; suyu, elektrigi, tuvalet ve mescit gibi gereklikleri ile yiyecek istasyonlariyla tam tesekküllü bir tesis olarak hizmet veriyor.

“Konforlu ulasim ve rahat alisveris imkani sunuluyor”

Esnaflarin rahat satis imkaninin yani sira kurbanlik almak isteyen vatandaslar da düsünüldü. Padoklarin arasinda hayvanlari gözlemleme ve seçme sansi olan alicilar rahatça dolasarak kurbanliklarini alabiliyor. Ayrica tesise ulasim, Oba ve Çiplakli mahallelerinden düzenlenmis yollarla kolay ve konforlu bir sekilde yapilabiliyor. Billboardlar ve tabelalarla konumlar belirtilerek kolay ulasim saglaniyor. Merkez Kurban Satis Tesisinin yani sira batida Konakli Menderes Bulvari’nda 60 adet, Mahmutlar Sanayi Sitesi altina 50 ve Demirtas Yeni Damlar Caddesi Belediye Santiye karsisinda 20 adet yapilan satis padoklarinda, kurbanlik satisi yapilabiliyor.

“4 noktada kesim hizmeti verilecek”

Alanya Belediyesi’nin vatandaslara her yil Kurban Bayrami’nin 1 ve 2’inci günü hizmeti olan ücretsiz küçükbas kesim merkezleri olarak hizmet verecek yerler söyle açiklandi: "Merkezde Esgilik Dügün Salonu, Gazipasa Dolmus Duragi, batida Payallar Belediye Santiyesi doguda ise Mahmutlar Belediye Santiyesi." Kurban Satis Tesisinde esnaf ve vatandaslari ziyaret eden Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, “Bölgenin en güzel, en saglikli Kurban Satis Tesisini olusturduk. Gelecek yillarda eksikliklerimizi tamamlayarak bölgenin hem ulasilabilirlik hem de içerisinde konforlu bir sekilde esnaflarimizin ve vatandaslarimizin tüm ihtiyaçlarini karsilamasi için bir alan olusturduk. Hem bölge halkimiza hem Alanya’miza hayirli olmasini temenni ediyorum ”diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile