Alanya Belediyesi'nden Mahmutlara Sicak Asfalt

Alanya Belediyesi'nden Mahmutlara Sicak Asfalt

Alanya Belediyesi’nin asfalt çalismalari devam ediyor. Mahmutlar Mahallesi’nde baslayan sicak asfalt çalismasini yerinde inceleyen Belediye Baskani Osman Tarik Özçelik, “Bu bölgenin asfaltini kisa sürede tamamlayip, halkimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Alanya Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri kent genelindeki yol düzenleme, bakim, onarim ve asfalt çalismalarini sürdürüyor. Vatandaslarin talepleri ve planlama dogrultusunda gerçeklestirilen çalismalar kapsaminda ekipler, Mahmutlar Mahallesi’nde oldukça sik kullanilan ve önemli lokasyonlara ulasim saglayan cadde ve sokaklarda asfalt çalismasina basladi.

Ekipler, Sehit Zekeriya Zencirli Sokak ile Atatürk Caddesi’nde yeni yapilan Kültür Merkezine, Saglik Ocagina, Mahmutlar Anadolu Lisesi’ne, Kiliçarslan Anaokulu’na, Gençlik Merkezi’ne ve Quik Sigorta Ilkokulu’na ulasimi saglayacak 1 kilometre uzunlugundaki yolda sicak asfalt yapimina basladi.

Çalismalar, kisa süre içerisinde tamamlanarak vatandasin hizmetine sunulacak.

Baskan Özçelik çalismalari yerinde inceledi

Alanya Belediye Baskani Osman Tarik Özçelik haftanin ilk gününde mesaiye, asfalt çalismalarini yerinde inceleyerek basladi.

Devam eden çalismayla ilgili açiklama yapan Baskan Özçelik, “Güne, Mahmutlar Kültür Sarayi ve Saglik Ocagi’nin yanindaki yaklasik 1 kilometrelik sicak asfalt ihtiyaci olan bölgede basladik. Bu bölgenin asfaltini kisa sürede tamamladiktan sonra Alanya’mizin diger bölgelerine geçecegiz. Halkimiza simdiden hayirli ugurlu olsun. Çalismalarimiza araliksiz olarak devam ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile