Alanya'da Binlerce Kisi 19 Mayis'i Coskuyla Kutladi

Alanya'da Binlerce Kisi 19 Mayis'i Coskuyla Kutladi

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami, Alanya’da fener alayi yürüyüsü ve Öykü Gürman konseri ile coskuyla kutlandi.

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami Alanya’da yogun ilgi ile kutlandi. Ilk olarak Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi’nin is birligiyle düzenlenen fener alayi yürüyüsü ile etkinlikler basladi.

Atatürk Aniti önünden baslayan yürüyüse binlerce vatandas katildi.

Türk bayraklari, marslar ve fenerlerle baslayan yürüyüs, cosku içerisinde konser alanina kadar sürdü. 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayrami’nda Alanya halki sevilen sanatçi Öykü Gürman ile bir araya geldi. En sevilen sarkilarini Alanya için seslendiren Öykü Gürman’la 19 Mayis coskusu doruk noktasina ulasti.

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, konserde bir konusma gerçeklestirerek tüm gençlige bir bayram hediyesi vermek istediklerini belirtti ve “Böyle anlamli, böyle güzel bir günde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. 19 Mayis coskusunu bizlerle paylastiginiz için sag olun var olun. Türk Milleti’nin tarihinde bir dönüm noktasi olan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nizi en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Ayrica, Kaymakam Fatih Ürkmezer ve Baskan Yücel, ünlü sanatçi Öykü Gürman’a ipek kozasi ve muz lifinden yapilmis tablo hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile