Alanya'da Halk Otobüsü Soförü Ile Yolcu Arasindaki 'Ücret' Tartismasi Kamerada

Alanya'da Halk Otobüsü Soförü Ile Yolcu Arasindaki 'Ücret' Tartismasi Kamerada

Antalya’nin Alanya ilçesinde bir halk otobüsü soförü ile emekli oldugunu söyleyen kadin yolcu arasinda çikan ücret tartismasi otobüsün güvenlik kamerasina yansidi. Kendisine hakaret edildigini söyleyen soför, "Ben parasinda degilim. Kart basiliyor, in asagi" diyerek elindeki kagit paralari yere firlatti. Gerginlik diger yolcularin araya girmesiyle yatistirildi.

Olay, 2 Mayis’ta Oba Mahallesi’nde bir halk otobüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, halk otobüsü soförü ile emekli oldugunu söyleyen yasli bir kadin yolcu arasinda ulasim ücreti konusunda tartisma çikti. Otobüse binen yasli kadinin emekli kartinin islem yapmamasi üzerine soför para talep etti. Kadin emekli oldugunu söyleyince soför, "Tamam teyze geç arkaya otur, teyzeme yer verin" dedi.

Kadin arka tarafa dogru yürürken iddiaya göre haraket içerikli sözler söyledi.

Bunun üzerine sinirlenenerek kadindan asagi inmesini isteyen soför, "Ben serefi senden ögrenmeyecegim. Burada yüz tane insan para veriyor. Kartin çekmiyorsa para vereceksin. Serefsiz demek ne demek. Her gün bedava otobüse biniyorsunuz. Terbiyesizlik yapma" diyerek elindeki kagit paralari firlatip, "In asagi" dedi.

Dakikalarca süren tartisma otobüsteki diger yolcularin araya girmesiyle sona erdi. Tartisma ani araçtaki bir yolcunun cep telefonu kamerasi ve aracin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde otobüse bindikten sonra soför ile yasli kadin yolcu arasinda sözlü tartismanin yasandigi anlar yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile