Alanyali Çocuklar 'Halk Mama' Ile Bulustu

Alanyali Çocuklar 'Halk Mama' Ile Bulustu

Antalya Büyüksehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve çocuk besinlerine erismekte zorluk çeken ailelere destek olmak amaciyla baslattigi ‘Halk Mama’ projesi kapsaminda Alanyali çocuklari da saglikli mama ile bulusturmaya devam ediyor.

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’in çocuklarin daha saglikli beslenebilmesi amaciyla baslattigi ‘Halk Süt’ projesinden sonra ‘Halk Mama’ projesi de sürüyor. Büyüksehir Belediyesi, sosyo-ekonomik sartlar nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerin bebek besinlerine erismesine destek olmak amaciyla 6-24 aylik çocuklara ücretsiz mama destegi sagliyor. Antalya Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan Alanya’nin farkli mahallelerindeki çocuklara Halk Mamalari evlerinde teslim edildi.

Büyüksehir Belediyesi’nin Halk Mama projesine basvurmak isteyen aileler, ilçelerde Antalya Büyüksehir Belediyesi ilçe hizmet birimi veya ATASEM kurs merkezlerine, Antalya merkezde ise Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi’na bizzat basvurabilecek. Belediye sitesinden online basvuru da yapabilecek. Büyüksehir’in sosyal hizmet uzmanlarinin yapacagi inceleme sonrasinda 6-24 ay çocuklara her ay 12 adet mama destegi saglanacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile