Alanyaspor Baskani Çavusoglu'ndan, Oguz Aydin Açiklamasi

Alanyaspor Baskani Çavusoglu'ndan, Oguz Aydin Açiklamasi

Galatasaray’in, Corendon Alanyaspor’un gurbetçi futbolcusu Oguz Aydin’i transfer listesine ekledigi ve kulüpler arasinda ilk görüsmenin gerçeklestigine dair çikan haberlerle ilgili IHA’ya açiklamalarda bulunan Alanyaspor Baskani Hasan Çavusoglu, 23 yasindaki futbolcunun transferi konusunda herhangi bir takimla iletisime geçmediklerini dile getirdi.

Gelecek sezonun transfer planlamasi için çalismalarina baslayan Galatasaray’in, Corendon Alanyaspor’daki performansiyla dikkat çeken Oguz Aydin’i renklerine baglamak istedigi ve Akdeniz ekibinin baskani Hasan Çavusoglu’nun da Oguz için ilk etapta 7 milyon Euro istedigi, ardindan bunun pazarlikla 5 milyon Euro’ya düstügüne dair çikan haberlerle alakali Baskan Çavusoglu’ndan açiklama geldi.

Ihlas Haber Ajansi’na konusan Alanyaspor Baskani Hasan Çavusoglu söz konusu haberleri yalanladi. Çavusoglu, "Simdiden asilsiz haberlere basladilar. Kimseyle görüsmemiz ve pazarligimiz olmadi. Tamamen uydurma bir haber. Yurt içi ve yurt disindan birçok kulübün Oguz’a talip olduklarina dair dair bilgiler geliyor. Tekrar söylüyorum, Oguz’la alakali hiç bir kimseyle ve kulüple görüsmemiz olmadi. Lig bitinceye kadar da olmayacak" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile