Alapli'da 15-21 Mayis Gençlik Haftasi Faaliyetleri Basladi

Alapli'da 15-21 Mayis Gençlik Haftasi Faaliyetleri Basladi

Zonguldak’in Alapli Gençlik Merkezi Müdürlügü tarafindan 15-21 Mayis Gençlik Haftasi kutlamalari dogrultusunda Halk Egitim Merkezi isbirligiyle gerçeklestirilen Alapli Gençlik Merkezi kurslarinin Sergisi açildi.

Alapli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Hasan Demir ve beraberindekiler Ögrenciler ile vatandaslar, Halk Egitim Merkezi isbirligiyle gerçeklestirilen Alapli Gençlik Merkezi kurslarinin yaptigi ,Karakalem ve Akrilik çalismalari, Ebru sanatina, Boyama sanatinda Çini sanatina kadar birçok ürün Atatürk Anit Alaninda ziyaretçilerin begenisine sunuldu.

Alapli Gençlik ve spor Ilçe Müdürü Demir yaptigi açiklamada," Gençlik Merkezi ile Halk Egitim Merkezi isbirligiyle gerçeklestirilen ve kurslarin yaptigi çalismalarindan olusan sergisini gezdik. Gerçekten çok güzel eserler ortaya koymuslar. Evlatlarimizin gönlünden geçenleri, duygularini kagida resmetmeleri o duygulari yansitmasi gerçek bir basari. Evlatlarimizi ve ögretmenlerimizi kutluyoruz. Serginin ardindan Gençlik Merkezimizdeki diger kurslarimizi gezerek ögrencilerimize basarilar diledik. Gençlik Merkezimiz açildigi günden bugüne kadar yüzlerce ögrencimize, gencimize kucak açarak büyük ve önelmis bir görevi yerine getirdi" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile