Alaplı’da Esnaf’dan Öğretmenlere Anlamlı Jest

Alaplı’da Esnaf’dan Öğretmenlere Anlamlı Jest

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir lokanta işletmecisi tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçedeki tüm öğretmenlere yönelik açık büfe kahvaltı ikramında bulunuldu.

Alaplı ilçesinde 30 yıldır esnaflık yapan lokanta işletmecisi Ahmet Arslan 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçedeki öğretmenlere yönelik açık büfe kahvaltı ikramında bulunduklarını söyledi.

Amaçlarının öğretmenlerin her zamanda yanlarında olduklarını göstermek ve onları bir araya gelip kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirten Arslan,” Öğretmenlik mesleği kutsal bir meslek, bu anlamda tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutuluyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitilmesinde çok önemli bir ulvi bir görevi yerine getiren öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenlerimiz toplumların çağdaş bir medeniyet kurmaları yolunda sarf edilen çabada en büyük paya sahiptirler. Bu vesile ile kalkınmamızın en önemli temel taşı olan öğretmenlerimizin 24 kasım öğretmenler gününü kutluyor,kendilerine sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca aramızdan ebediyete intikal ederek ayrılan öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyor, manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum” dedi.

Yaklaşık 300 öğretmenin katıldığı kahvaltıyla ilgili görüşlerini dile getiren öğretmenlerde kendilerine bu anlamlı günde destek veren lokanta işletmecisi Ahmet Arslan’a ve personeline teşekkürlerini dile getirdiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile