Alapli'da 'Mahremiyet Ve Dijital Bagimlilik' Egitimi

Alapli'da 'Mahremiyet Ve Dijital Bagimlilik' Egitimi

Aile ve Sosyal Hizmetler Eregli Ilçe Müdürlügü tarafindan “Dijital Bagimlilik ile Bagimlilikla farkindalik Mücadele” egitimleri dogrultusunda Alapli Meslek Yüksek Okul Konferans salonunda ögrencilere egitim verildi.

Zonguldak’in Alapli Yüksek Okul Konferans salonunda düzenlenen egitimde, Kdz Eregli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü ve Meslek Yüksek Okul isbirliginde dijital bagimlilik ile mücadele programinda yer alan çocuklara yönelik slayt gösterimi gerçeklestirildi.

Alapli Meslek Yüksek Okul Konferans salonunda gerçeklesen slayt etkinlik programina, ögrenciler, Kdz. Eregli Sosyal Hizmetler Merkez Müdürü Deniz Peker ile Hemsire Damla Turan katildi.

Kdz Eregli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Deniz Peker, dijital bagimlilikla mücadele çerçevesinde farkindalik egitimlerinin devam edecegini dile getirerek, “Dijital bagimliligi azaltmak ve farkindalik olusturmak için çalismalarimiza devam ediyoruz. Mümkün oldugunca çok çocugumuza ulasmayi hedeflemekteyiz” dedi.

Alapli Merkez okullar tamamlandiktan sonra köy okullari ve ilçe okullarinda verilecek olan egitim bütün velilere ulasmayi hedeflendigi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile