Alapli'da Turizm Haftasi'ni Ögrenciler Kutladi

Alapli'da Turizm Haftasi'ni Ögrenciler Kutladi

Zonguldak’in Alapli ilçesinde Imkb Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Turizm Haftasi nedeniyle bir program düzenlendi.

Zonguldak’in Alapli Alapli Imkb Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi ögrenci ve ögretmenleri tarafindan Turizm Haftasina özel program düzenlendi.

Alapli Imkb Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi salonunda düzenlenen program öncesinde ögrenciler tarafindan hazirlanan yöresel yiyecek ve içecekler ikram edildi. Programa Alapli Kaymakam Selçuk Köksal, Ilçe Emniyet Müdürü Baki Acar,Ilçe Müftüsü Yilmaz Çelik, Ticaret Oda Baskani Selçuk Oktay , milli Egitim Müdürü Cevat Çevik, ilçedeki okul müdürleri, STK ve kurum amirleri ile ögrenciler katilim gösterdi.

Bir dakikalik saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan program baslayan Alapli Imkb Teknik Ve Endüstri Meslek Lise Okul Müdürü Teyfik Demirci açilis konusmasini yapti. Günün anlam ve önemine dair konusmasini gerçeklestiren Müdür Demirci “Turizm konusunda toplumda farkindaligi arttirmak ve turizm bilinci olusturmak, dogal, tarihi ve kültürel varliklari sürdürülebilir turizm ilkeleri dogrultusunda degerlendirmek ve halkin turizm hareketlerine daha etkin katilimini saglamak amaciyla "Turizm Haftasi" kutlanmaktadir” dedi.

Gerçeklestirilen konusmalar ardindan program, ögrencilerin hazirladigi yöresel yemeklerden olusan bölümün yani sira, Hacivat Karagöz gösterimi ve sarki gösterileri ile devam etti. Program sonunda ögrenciler tarafindan hazirlanan yöresel yemekler gelen davetlilere ikram edilerek son bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile