Alaplı’Da Yenimahalle’De Cadde Ve Sokaklar İsimlendirildi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısı yapılan ikinci birleşimle tamamlandı. Komisyonlara havale edilen maddelerin görüşüldüğü toplantıda, komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun başkanlığında, açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda, İmar Komisyonu’nun raporu doğrultusunda Yenimahalle Mahallesi’ndeki cadde ve sokak isimleri TOKİ Caddesi, Esentepe Caddesi, Okçular Caddesi, Karanfil Sokak, Orkide Sokak ve Menekşe Sokak olarak belirlenerek, oybirliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3.maddesinde yer alan, Alaplı Belediyesi özel halk otobüslerinin ücret tarifesi ise, Plan ve Bütçe Komisyonu’nun konu ile ilgili raporu oybirliğiyle kabul edilmek suretiyle, üzerinde daha detaylı bir hukuki çalışma yapılarak tekrar görüşülmesi için önümüzdeki meclis toplantısına bırakıldı.

Gündemin son maddesinde ise, Fatih Mahallesi’ne yapılacak olan köprü ile ilgili imar değişikliği görüşüldü. Trafik ve yol bağlantıları açısından meydana gelecek olumsuzların giderilmesi için söz konusu köprü alanında imar tadilatı yapılması oybirliğiyle kabul edildi.

Alaplı Belediye Meclisi, 2011 Nisan ayı toplantısını 5 Nisan 2011 Salı günü yapmayı ve toplantının saat:14.00’de başlamasını kararlaştırdı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile