Alasehir Belediyespor BAL'a Kosuyor

Alasehir Belediyespor BAL'a Kosuyor

Bölgesel Amatör Lig’e yükselebilmek için mücadele veren Alasehir Belediyespor, play-off liginin 3. maçinda Kirkagaç Altay’i 1-0 maglup ederek Bölgesel Amatör Lig hedefine bir adim daha yaklasti.

Ilk yarisi golsüz biten maçta ev sahibi ekibe 3 puan getiren golü 84. dakikada penaltidan Berke atti. Alasehir Belediyespor bu sonuçla gurupta 9 puana ulasirken, Alasehir Belediyespor maçini Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu esi Selen Öküzcüoglu ile birlikte izledi.

Zaman zaman gerginliklerin yasandigi maçta ilk yari 0-0 bitti. Alasehir Belediyespor’un rakibinin direncini 84. dakikada kazandigi penalti gölüyle kirabildi. 3’üncü maçindan da galibiyetle ayrilarak puanini 9’a çikaran Alasehir Belediyespor 6 takimin yer aldigi grupta maç ve puan kaybetmeyen tek takim olarak yoluna devam ediyor.

Maç boyunca hiç susmadan futbolculara destek veren taraftarlar, maç sonunda futbolculari tribün önüne çagirarak, galibiyeti birlikte kutladi. Taraftarlar futbolculari kutlayan Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu’nu da alkislayarak, “En büyük baskan bizim baskan" tezahüratiyla destek verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile