Alasehir'de Bagimlilikla Mücadele Egitimi Verildi

Alasehir'de Bagimlilikla Mücadele Egitimi Verildi

Manisa’nin Alasehir ilçesinde Alasehir Denetimli Serbestlik Müdürlügü tarafindan kurum personeli ve uyusturucu dosyasi olan yükümlülere egitim verildi.

Sehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi Egitim Salonu’nda verilen egitime Denetimli Serbestlik Müdürü Ismail Aslan, Alasehir Devlet Hastanesi Psikiyatri Uzmani Dr. Burçin Güler Uslu, Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi narko rehberi ekibi ve Alasehir Ilçe Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri katildi.

Bagimlilikla Mücadele Seferberligi kapsaminda uyusturucu dosyasi bulunan 40 hükümlü, Denetimli Serbestlik personeline yönelik verilen egitimde Denetimli Serbestlik Müdürü Ismail Aslan, "Bugün burada uyusturucu ve uyarici maddelerin zararlari, uyusturucu kullanimi sonrasi fizyolojik degisiklikler, ruhsal durum degisiklikleri, bedendeki olumsuz degisiklikler, bagimlilikla ilgili dogru zannedilen yanlislari anlattik. Uyusturucu dosyasi bulunan yükümlülerimiz ve personelimize yönelik egitimlerimizin amaci, personelimizin daha bilinçli hareket edebilmeleri, uyusturucu dosyasi olan yükümlülerimizin de bu tür suçlardan uzak durabilmelerini saglamak istiyoruz. Bu egitimlere belirli araliklarla devam edecegiz." dedi.

Egitimde Alasehir Devlet Hastanesi Psikiyatri Uzman Dr. Burçin Güler Uslu, ’Uyusturucu kullaniminin zararlari’, ’Riskin ne kadar farkinda olundugu’, ’Uyusturucu kullanmanin bedensel, ruhsal, davranissal etkilerini’ anlatti. Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi narko ekipleri de uyusturucu bagimliligi sonucu yasanabilecek, yasal ve toplumsal zararlari anlatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile