Alasehir Festival Ile Cosacak

Alasehir Festival Ile Cosacak

Alasehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde bu sene 4’üncüsü gerçeklestirilecek olan Uluslararasi Kültür, Sanat ve Üzüm Festivali programinda Alasehirliler 7 gün boyunca çesitli yarismalar ve konserlerle cosacak.

Bu sene 4’üncüsü gerçeklestirilecek olan Alasehir Uluslararasi Kültür, Sanat ve Üzüm Festivalinde her gün birbirinden ünlü sanatçilarin katilacagi etkinliklerde Alasehirliler yine meydanlari dolduracak. Festivalde en güzel üzüm yarismasi, kelter tasima yarismasi, masa tenisi, tavla, üzümlü lezzetler yarismasi ve üzüm kosusu gibi etkinlikler yapilacak. Festival boyunca Sevgi Yolu üzerinde el sanatlari, kadin üretici atölyeleri reyonlari kurulacak. Ayrica festival boyunca Cumhuriyet ve Demokrasi Meydani’nda Çocuk Animasyon etkinlikleri yapilacak. Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu, "Bu yil 4’üncüsünü kutlayacagimiz Uluslararasi Kültür, Sanat ve Üzüm Festivalini her yil oldugu gibi yine coskuyla kutlayacagiz. 30 Agustos Zafer Bayrami ile baslayacak olan festivalimiz, 5 Eylül Alasehir’in kurtulusuna kadar devam edecek. Yine birbirinden degerli sanatçilarimizi vatandaslarimizla bulusturacagiz. Festival süresince degisik etkinlikler düzenleyerek, 7’den 77’ye tüm vatandaslarimiz etkinliklerde rol almis, katilim saglamis olacak. Amacimiz vatandaslarimizi günlük yasamlarinin stresinden biraz olsun uzaklastirabilmek, sosyal ve kültürel etkinliklerde rol alarak kaynasma ve dostluklari gelistirebilmek. Tüm vatandaslarimizi festivale bekliyoruz." dedi.

Festivalde ilk gün ünlü sarkici Simge’nin sahne almasiyla baslayacak olan konserlerde sirasiyla Serkan Kaya, Devrim Seyrek-Berkan Çiftçi, Kibariye, Ceza, Gizem Çakmak-Kusadasi Kent Orkestrasi ile devam edecek ve son konser Alasehir’in kurtulus günü olan 5 Eylül’de ünlü sanatçi Volkan Konak konseri ile sona erecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile