Aldigi Kursla Hem Üretiyor Hem De Aile Ekonomisine Katki Sagliyor

Aldigi Kursla Hem Üretiyor Hem De Aile Ekonomisine Katki Sagliyor

Yunusemre Belediyesi Hanim Lokali ve Meslek Edindirme Kurslari, kursiyerleri meslek sahibi yapiyor. 39 yasinda 3 çocuk annesi Fatos Çagri, Ayn-i Ali Mahallesi Hanim Lokali dikis kursunda aldigi egitim ile hem üretiyor hem de aile ekonomisine katki sagliyor.

Yunusemre Belediyesi, bünyesinde hizmet veren Hanim Lokali ve Meslek Edindirme Kurslari araciligi ile vatandasinin hayatina dokunuyor. 39 yasinda 3 çocuk annesi Fatos Çagri da dikis-nakis kursu ile hayati degisen kadinlardan sadece biri. Ayn-i Ali Mahallesi Hanimlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu’nda egitim alan Çagri, merkezde ögrendikleri ile ürettigi ürünleri Yunusemre Belediyesi’nin sagladigi stantta müsterileri ile bulusturuyor.

“Özel üretim yapiyorum”

Yunus Emre Millet Çarsisi’nda kurulan Sosyete Pazari’nda müsterilerine ürettigi pek çok ürünü sunan Fatos Çagri, el emegi göz nuru ürünlerine yogun talep oldugunu belirterek sunlari söyledi: “Belediyemizin açtigi dikis-nakis kursuna katilarak kendime bir is olanagi sagladim. Belediyemizin bize sundugu sosyete pazarindaki yer imkani ile müsterilerimize ürünlerimi ulastirabiliyorum. Hepsi özel üretim ve el emegi oldugu için müsterilerimiz kendilerine özel ürünler siparis ediyor. Üretmeyi seviyorum. Benim için terapi gibi oluyor. Kendi yaptigim ürünleri insanlara ulastirmak benim için çok önemli. Elimdeki hazir ürünleri satarak da çocuklarimin ihtiyaçlarini karsilayip, ev ekonomime katki sagliyorum. Bize bu imkanlari sunan belediye baskanimiz Semih Balaban ve ekibine tesekkür ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile