Aldırma Gönül 3.Bölüm Fragmanı ve Özeti

Aldırma Gönül 3.Bölüm Fragmanı ve Özeti

Ekranların yeni kahkaha tufanı ‘Aldırma Gönül’ bomba gibi bir bölüm ile geliyor. 18 Temmuz Çarşamba akşamı yayımlanacak dizinin sürpriz bir de oyuncusu var.

Aldırma Gönül 3.Bölüm Özeti:



Dizinin bu hafta yayımlanacak yeni bölümünde ise Asuman Damak evlerimize 'Mahir'in halası Nezahat'karakteri ile misafir oluyor. Mahir ve Gönül'ün evlenme yıldönümlerinde eve sürpriz bir konuk gelir.

Eşinden yeni boşanan Mahir'in halası Nezahat, Cabbar'ın yeni gözdesi olur. Mahir'in kıskançlıkları ve halasını koruma isteğine rağmen Cabbar bildiği yoldan ilerleyecektir. Mahir ve Cabbar'ın amansız mücadelesi Nezahat ile daha da şenlenir.

Gönül taşı düşen alyansını tamir ettirmek için Mahir ile kuyumcuya gider. Kuyumcu yüzüğü inceleyince, bunun çok değerli bir parça olduğunu söyler ve onlara kafa karıştırıcı bir teklifte bulunur.

Evlilik yüzüğünün uğuruna inan Gönül yüzüğü satmaktan yana değildir ancak kuyumcu her geçen gün fiyatı daha da yükselterek Mahir'in kafasını karıştıracaktır. Acaba bu yüzük gerçekten uğurlu mudur?

Yüzüğün satılması ile evde garip olaylar yaşanmaya başlayacaktır. Acaba Mahir ve Gönül bu lanetin üzerinden gelebilecekler mi?

Aldırma Gönül yepyeni ve kahkaha dolu 3. Bölümü ile 18 Temmuz Perşembe akşamı ATV ekranlarında sizinle olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile