Alevleri Görenler Pijamalarla Kendilerini Sokaga Atti

Alevleri Görenler Pijamalarla Kendilerini Sokaga Atti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde özel bir hastanenin personel lojmaninda çikan yangin, korku dolu anlarin yasanmasina neden oldu. Yangin nedeniyle büyük panik yasayan lojmandaki hastane personeli pijamalarla sokaga döküldü.

Yangin, Antalya’nin Manavgat ilçesine bagli Side Mahallesi 1018 Sokak’ta bulunan Anadolu Hastanesinin lojman olarak kullandigi 4 katli binanin son katinda meydana geldi. Çikis sebebi henüz belirlenemeyen yanginin baslamasiyla birlikte lojmanda kalan hastane personeli hizla lojmani bosaltarak sokaga çikarken, yatmak için hazirlanan personelin üzerlerinde pijamalarla sokaga çiktiklari gözlendi. Lojmanda kalan personel ve vatandaslarin 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbari ile bölgeye Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Side Jandarma Karakolu, Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi Manavgat Birimi ve saglik ekipleri sevk edildi.

Esyalar kullanilamaz hale geldi

Personel lojmanin 4. katinda bulunan bir odada çikan yangin, ekiplerinin zamaninda müdahalesi sayesinde diger odalara siçramadan söndürüldü. Yanginin kisa sürede kontrol altina alinmasinin ardindan itfaiye ekipleri tarafindan sogutma çalismasi yapilirken, yanginin çiktigi odada bulunan esyalar kullanilamaz hale geldi. Yangin sirasinda odalardan birinde bulunan ve dumandan etkilenen kus, lojmanda kalan bir personel tarafindan koli içerisinde disari çikarilirken, yangindan lojmanda kalan personelden etkilenen bulunmadigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile