Alfatli'dan TEMAD'a Ziyaret

Alfatli'dan TEMAD'a Ziyaret

BBP Genel Baskan Yardimcisi ve Bursa 1. Bölge 1 Sira Milletvekili Adayi Ekrem Alfatli, Türkiye Emekli Astsubaylar Dernegi’ni (TEMAD) ziyaret etti.

Sivil toplum kuruluslari, düsünce ve strateji kulüpleri, akademik odalarin toplantilarina katilan Alfatli, Bursa’nin önemli sivil toplum kuruluslari Sinasi Dogaç’in baskani oldugu Türkiye Emekli Astsubaylar Dernegi’ni de (TEMAD) ziyaret etti. Ziyarete BBP Milletvekili adaylari Saban Demir, Nail Artuç, Hasan Uslu, Il Baskani Haldun Filizli, Il Baskan Yardimcilari Ibrahim Ari ve Ömer Faruk Alfatli, Yildirim Ilçe Baskani Eyüp Eken, Nilüfer ilçe baskani Aydin Çakir ve partililer de katildi.

Alfatli, “Sizler meslege baslarken hem dünya hem de ahiret hayatimizda her Müslüman Türk evladinin vatanini, bayragini ve ülkesini korumak için seve seve sehitlik makamini pesinen kabul ederek meslege basliyorsunuz. Bu serefli ve kutsal meslegi yapan her fert bizim için, bu dünya hayatinda hem maddi hem de manevi olarak her türlü imkani hak etmektedir. Vatan için, bayrak için, büyük Türk milletinin degerleri için bugünü kadar sehit olanlara rabbimden rahmet, gazilerimize ve yaralilarimiza acil sifalar diliyorum. Binlerce yillik bir kurumun Türk Silahli Kuvvetlerinin bu serefli mensuplari ile beraber olmaktan duydugum mutlulugu da ifade etmek istiyorum“ dedi.

Alfatli ,Basta terörle mücadele eden tüm emniyet güçlerine ve özelde dernek mensubu astsubay kardeslerimizin, TBMM de son dönemde meclise gelen hakli taleplerinin de takipçisi olacagiz insallah“ diye konustu.

Büyük Birlik Partisinin sonraki adresi Nilüfer ilçesi Besevler esnafi ve vatandaslar oldu. Alfatli ve milletvekili adaylari vatandasin ve esnafin istek ve taleplerini dinledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile