Ali Sabancı Girişimciliği Anlattı

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, "Girişimcilik" konusunda bir konferans verdi.

  Samsun TSO ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ' nin ( OMÜ ) iş birliği ile düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Ali Sabancı , OMÜ Kongre ve Kültür Merkezi ' nde öğrencilere nasıl başarılı olabileceklerini anlattı . OMÜ Rektörü Prof . Dr . Hüseyin Akan , TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu , TSO üyeleri , kurum müdürleri , öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığın konferansta , girişimci olmak için risk almak gerektiğini belirten Ali Sabancı , " Risk alabilmek önemli , bunun için mal sahibi olmak gerekmiyor "
dedi .
Öğrencilere iş ararken nelere dikkat etmeleri gerektiğini açıklayan Ali Sabancı , " Profesyonel girişimci kendi iş gücünü girişimci olarak gören kişidir . İş ararken seçeneğiniz olursa maaştan çok başarınızdan ötürü size prim veren , sistemi olan işi seçin . Bu şirketler sizin önünüzü açar ve ancak o şirketlerde girişimci olursunuz " diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile