Aliağa'da her gün bin 500 kişiye iftar yemeği

Aliağa'da her gün bin 500 kişiye iftar yemeği

Aliağa Belediyesi, Ramazan ayında da hizmet çeşitliğini iftar yemekleri vererek sürdürecek.

Aliağa’da Sosyal Belediyecilik hizmetlerini kentte yaşayan tüm yurttaşlara ulaştırmayı hedefleyen Aliağa Belediyesi, Ramazan ayında da hizmet çeşitliğini iftar yemekleri vererek sürdürecek. Aliağa Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’da her gün bin 500 kişiye iftar yemeği verecek.

KENT MERKEZİNDE GEÇİCİ MESCİT OLUŞTURULDU

Türkiye’nin en büyük sanayi kentlerinden Aliağa’da, Belediye Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Kent genelindeki camilerin bakım ve temizlik çalışmalarını yapan Aliağa Belediyesi, Merkez Camii’nin restorasyon nedeniyle kullanılamayacak olmasından dolayı Demokrasi Meydanı’nda geçici mescit oluşturdu. Geçici Çadır Mescit’in Klima ve zemin gibi diğer olanakları da hazırlanarak Ramazan ayında vatandaşların ibaretine olanak sağlandı. Aliağa Belediyesi, İki yıldan bu yana sürdürdüğü vatandaşlara iftar yemeği hizmetini bu yıl da kent merkezi’nde ve Helvacı’da her gün gerçekleştirecek.

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN HERGÜN BİN 500 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

Sosyal belediyecilik ile kentte yaşayanlara farklı hizmetler üreten Aliağa Belediyesi Ramazan ayı hazırlılarını tamamladı. Aliağa Belediyesi Ramazan ayı boyunca her akşam Bin 500 kişilik iftar yemeği verecek. Belediye ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde gerçekleşecek iftar yemeği hizmetine, hayırsever kişi ve kuruluşlar gıda malzemesi desteği ile katkı koyacak. İftar yemekleri geçtiğimiz yıllara olduğu gibi bu yıl da Belediye Düğün Salonu’nda ve Helvacı’da verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile