Alın Yazım 82. Bölüm  Selma, parmaklıklar ardında!

Alın Yazım 82. Bölüm Selma, parmaklıklar ardında!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Alın Yazım Dizisi yeni bölümleriyle hafta içi hergün saat 10:00'da ekranlarda yayınlanıyor. İşte Alın Yazım 82. Bölüm fragmanı ve özeti...

Alın Yazım Dizisi 82. Bölüm özeti:

Selma, parmaklıklar ardında! Asya ise Aysel'in tepkisiyle karşı karşıya!

Ercan, yangınla ilgili görgü tanıklığı yapmaya karar veriyor! Peki Selma'yı gördüğünü söyleyecek mi?

Alın Yazım 81. Bölüm özeti:

Yiğit, Asya ' yı bulmuştur. Hastaneye kaldırılan Asya ile yakından ilgilenir. Yiğit geçmişte yaşanan bütün kötü anıları unutmuş, Asya ' ya yeniden engelleri kaldırarak yaklaşmaktadır.

Yiğit, Asya ' nın başından ayrılmıyor
Yiğit, Asya ' yı bulmuştur. Hastaneye kaldırılan Asya ile yakından ilgilenir. Yiğit geçmişte yaşanan bütün kötü anıları unutmuş, Asya ' ya yeniden engelleri kaldırarak yaklaşmaktadır. Bütün bu olan biteni görüp Yiğit ' e daha da sinirlenen Selma, bu sefer Asya ' nın sonunu hazırlamaya karar verir. Selma, Asya ' ya ne yapacaktır?

Kürşat dönülmez akşamın ufuklarında mezarı kazmamak için türlü numaralar yapsa da Levent ' i kararından vazgeçiremez. Levent bütün gerçekler karşısında ne yapacaktır?Selim ve Melek gayet mutlu, yemektelerdir. Onların bu mutlu hallerini kim nasıl bozacaktır? Melek ve Selim aşkı hangi aile üyesi tarafından ifşa edilecektir?
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile