Alın Yazım 87. Bölüm Aysel, elindeki paralarla Levent ' e yakalanır

Alın Yazım 87. Bölüm Aysel, elindeki paralarla Levent ' e yakalanır

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Alın Yazım Dizisi yeni bölümleriyle hafta içi hergün saat 10:00'da ekranlarda yayınlanıyor. İşte Alın Yazım 87. Bölüm fragmanı ve özeti...

Alın Yazım Dizisi 87. Bölüm özeti:

Aysel, elindeki paralarla Levent ' e yakalanmış, Levent ' e nasıl bir cevap verecektir? Levent ' in hangi hamlesiyle Aysel ve Selma köşeye sıkışacaktır?

Yiğit, Asya ' yı kimlerin gönderdiğini öğrenebilecek mi?
Aysel, elindeki paralarla Levent ' e yakalanmış, Levent ' e nasıl bir cevap verecektir? Levent ' in hangi hamlesiyle Aysel ve Selma köşeye sıkışacaktır? Levent ' in Aysel ve Selma ' yı yakalaması Asya ' nın rahata kavuşup Selma ' yı çıktığı hapishaneye geri mi gönderecektir?

Melek, Selim ' i her yerde ararken Emel, Selim ' i nerede nasıl bulacaktır? Bütün bunlar olurken Melek, bilmeden de olsa Emel ' in hain yüzünü ortaya çıkartacak hamlesi ne olacaktır? Gördükleri karşısında Melek ne yapacaktır?

Asya, Aysel ' in Levent ' e yakalandığından habersiz, hayallerini, İstanbul ' unu bırakmaya hazırlanırken Yiğit ' in gözünden Asya ' nın bu hali kaçmaz. Yiğit, Asya ' nın Aysel ve Selma tarafından gönderildiğini öğrenebilecek midir?
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile