'Benim Erzincan'a gitmem lazım'

Mersin'den Erzincan'a gitmek için yola çıkan 45 yaşındaki Yavuz Tuncer, Sivas yakınlarında aracı alkollü olarak kullanınca, buzlu yolda kontrolden çıkan otomobil devrildi. Polis ve sağlık ekibine direnen Tuncer, "Arabamı isterseniz yakın. Bir an önce Erzincan'a gitmem gerek" dedi.

Sivas-Kayseri karayolu girişinde Yavuz Tuncer yönetimindeki 33 HP 967 plakalı otomobil dün gece 23.30 sırılarında aşırı hız ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak kaza yaptı. Tuncer, yol kenarına devrilen araçtan hafif yaralı olarak kurtuldu. Kaza yerine gelen polis ve 112 ekiplerine güçlük çıkaran Tuncer ambulansa binmemek için uzun süre direndi. Kendisini iyi hissettiğini söyleyen Tuncer, bir an önce Erzincan'a gitmesi gerektiğini söyleyerek polis ekiplerinden yardım istedi. Alkollü sürücü, ehliyeti ve ruhsatı kontrol edildikten sonra güçlükle ambulansa bindirildi. Ambulans içerisinde kendisine takılan boyunduruğu çıkararak hastaneye gitmeyi reddeden Yavuz Tuncer "Arabam burada kalsın önemi değil, aracımı yakabilirsiniz ama benim bir an önce Erzincan'a gitmem gerekiyor." dedi.

Güçlükle yapılan testttea Tuncer'in 212 promil alkollü olduğu belirlendi. Muayene sırasında Tuncer, görüntü almak isteyen basın mensuplarına önce 'Çekmeyin' diye tepki gösterdi, daha sonra alkolün etkisiyle görüntü alınmasını istedi. Kaza yerine gelen Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri LPG'li olan ve patlama tehlikesi bulunan aracın gazını kesti. Yoldan çıkan araç daha sonra kaza yerine gelen çekici yardımıyla Sivas Emniyet Müdürlüğü otoparkına götürülürken, sürücü ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile