Alkollü Şahıs 112 Acil Servis Şoförünü Darp Etti

Alkollü Şahıs 112 Acil Servis Şoförünü Darp Etti

Antalya’nın Kemer ilçesinde 112 İstasyonu’nda görevli ambulans şoförü, müdahale etmek istediği alkollü bir şahıs tarafından darp edildi.

İddiaya göre, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Kemer 112 İstasyonu’nda görevli şoför Selahattin Uçar (52) ve sağlık ekibi, sabaha karşı saat 04.00’da alkollü bir kişinin Yenimahalle’deki bir diskonun yanında yerde yattığı ihbarını aldı. Olay yerine ulaşan sağlık ekibi, alkollü olduğu belirlenen Mustafa D.’ye tedavisi için ambulansa binmesi gerektiğini söyledi.

Tedaviyi kabul etmeyen ve ambulansa binmek isteyen Mustafa D., sağlık görevlilerine hakarette bulundu. Alkollü şahsı ambulansa almak için arka kapıyı açan Selahattin Uçar, iddiaya göre Mustafa D.’nin yumruk darbeleri sağ gözünden yaralandı. Gözaltına alınan Mustafa D., Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Selahattin Uçar, ise darp edildiğini ileri sürdüğü Mustafa D.’den şikayetçi oldu

14 yıldır 112 İstasyonu’nda şoför olarak görev yaptığını belirten Selahattin Uçar, çok kez sözlü saldırılara maruz kaldıklarını ama bu kez darp edildiğini söyledi.

Nöbeti olduğu günler Antalya’dan Kemer’e gittiğini anlatan Uçar, olay anını ise şöyle anlattı: “24 saat nöbet tutuyoruz. Bugün sabah 04.00 sıralarında yerde yatan alkollü şahıs ihbarı geldi. Alkollü şahsa doktorumuz tedavisiyle ilgili sorular sormaya başladı.

Bunun üzerine doktor ve acil travma teknisyenlerine hakaretler etmeye başladı.

Saldırgan bir tavrı vardı. Doktorumuz şahsı ikna etmeye çalışırken, ben de ambulansın arka kapısını açtım. 'Buyurun ambulansın içine geçin’ dedim. Arkamı döner dönmez iki tane yumruk geldi gözümün üzerine. Ne olduğumu şaşırdım. Hemen şahıs olay yerinden kaçtı. Bir gözüm kapalı şekilde ambulansı Kemer Devlet Hastanesi’ne götürdüm. Röntgen için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildim. Herhangi bir çatlak ve kırım tespit edilmedi. Fakat 14 dikiş atılırken, bir hafta iş göremezlik raporu verildi.

Şahısta yakalandı ve şikayetçi, oldum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile