Alkollü Sürücü Dehseti Açiklamasi 3 Yarali

Alkollü Sürücü Dehseti Açiklamasi 3 Yarali

Antalya’nin Manavgat ilçesinde, alkollü oldugu belirlenen sürücünün kullandigi otomobil, aydinlatma diregini ve palmiyeyi devirdi. Otomobilin motoru ve diger parçalari 100 metrekarelik alana yayilirken, araç sürücüsü ve araçtaki 2 yolcu otomobilden yarali olarak çikarildi.

Kaza; Gündogdu Turizm Caddesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki Çagdas N. Ç.’nin kullandigi 33 AHE 874 plakali otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydinlatma diregi ve palmiyeye çarparak yerinden söktü. Otomobilin hurdaya döndügü kazada sürücü Çagdas N. Ç. ve araçta yolcu olarak bulunan Aleyna P. ile Fatime K., otomobilden yarali olarak çikarildi. Yaralilar, 112 saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Kazanin ardindan karayolu adeta savas alanina döndü. Yikilan aydinlatma diregi ve palmiye dikkati çekerken, otomobilin motoru yola düstü, diger parçalari 100 metrekarelik alana yayildi. Kaldirildigi hastanede yapilan kontrolde alkollü oldugu belirlenen otomobil sürücüsüne 4 bin 64 TL para cezasi uygulanirken, sürücü belgesine 6 ayligina el konuldu ve otomobil yediemin otoparkina çekildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile