Alkollü Sürücü Taksi Duragindaki Araçlara Çarpti

Ankara’da sürücüsü alkollü oldugu iddia edilen araç, bir taksi duraginin önünde park halindeki araçlara çarpti. Kaza güvenlik kamerasina yansidi.

Edinilen bilgiye göre, Çankaya ilçesi Çayyolu Mahallesi’nde bir araç, Konut Kent 2 Taksi duraginin önünde park halindeki iki araca çarpti. Kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Taksiciler, kaza yapan araç sürücüsünün alkollü oldugunu iddia etti.

Aracin çok hizli gelerek kazaya sebep oldugunu söyleyen taksi soförü Furkan Degirmenci, “Gece saat 00.00 sularinda yukaridan gelen hizli araç, duraktaki iki aracimizi su bölgede tabiri caizse biçti. Soför büyük ihtimalle alkollüydü. Araçlari biçti. Yani biz daha önce de hani Konut Kent 2 Taksi duragi olarak yetkililere basvurduk. Ankara Büyüksehir Belediyesi olsun, CIMER olsun çok yazi yazdik. Çünkü bizim duragimiz su an inanilmaz kötü bir yerde. Yani yukardan asagi gelen araçlar kör nokta oldugu için görmüyor bazen. Sadece arabalarin arka kisimlarini görüyorlar, diger kisimlarini görmüyorlar. Biz Büyüksehir Belediyesine yazimizi yazdik, dilekçemizi de verdik, gönderdik ama hiçbir sekilde bir dönüs alamadik. Bu kaza bekleniyor muydu? Tabii ki bekleniyordu. Çünkü yokustan asagi gelen araba alkollü oluyor, gece hizli geliyor. Yokus var, oradan da etkileniyor. Duragimizin yenilenmesi lazim. Çünkü bütün civar duraklar yenilendi, bizimki yenilenmedi. Soför olay aninda yalanmadi. Herhangi bir yararlanmasi yoktu. Zaten alkollü oldugu için oturup kaldi, sonra ambulans geldi” diye konustu.



“Aracin soförü bayagi bir alkollüydü”

Durakta otururken duydugu büyük bir gürültü ile disari çiktigini anlatan Mehmet Ali Sahin ise, “Bizim araçlara yukaridan gelen araç çok hizli bir sekilde çarpti. Aracin soförü bayagi bir alkollüydü. Tamamen alkolü bir beyefendiydi, sag önde de bir hanimefendi oturuyordu. Hanimefendiyi araçtan çikartarak duragin önüne oturttuk ama aradan 15 dakika geçtikten sonra hanimefendi ’Araci ben kullaniyordum’ demeye basladi.

Biz de ona itiraz ettik. O esnada tartisma da oldu ama ondan sonra ambulans ve polisler geldi. Olaya müdahale ettiler. Zaten tüm olayin görüntüleri bizim kameralarimizda var. Araç kamerasinda da var, duragimizin kameralarinda da var. Arkadasimin ve benim arabamda büyük bir hasar var. Sonuçta bunlarin cezalandirilmasi gerekiyor” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile