ALKÜ'de Isçiler Için Toplu Sözlesme

ALKÜ'de Isçiler Için Toplu Sözlesme

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlügü ile Türkiye Ticaret, Kooperatif, Egitim, Büro ve Güzel Sanatlar Isçileri Sendikasi Antalya Subesi (Tez-Koop-Is) arasinda toplu is sözlesmesi imzalandi.

ALKÜ Rektörlügü Senato Salonunda imzalanan toplu is sözlesmesine, Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan, Tez-Koop-Is Antalya Sube Baskani Baris Özdemir ile isçi ve isveren temsilcilerinin komisyon üyeleri katildi.

ALKÜ’de isçi statüsünde çalisan isçilere yönelik sendika temsilciler ile imzalanan toplu is sözlesmesi kapsaminda isçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarinda iyilestirmeler yapildi.

Çalisanlar arasindaki ücret adaletini saglamak ve hakkaniyetli bir sözlesme yapmak için devletin ve çalisanlarin menfaatlerini göz önünde bulundurduklarini ifade eden Rektör Kalan, “Sendika temsilcileri ile çalisanlarimiz için en iyi sartlarda anlasmis bulunuyoruz. Tüm çalisanlarimiza hayirli olmasini dilerim" diye konustu.

Tez-Koop-Is Antalya Sube Baskani Baris Özdemir de, imzalanan sözlesmenin tüm üyelere hayirli olmasini dileyerek, iyi bir sözlesme imzaladiklarini belirtti.

Imzalanan toplu is sözlesmesine göre ALKÜ’lü isçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarinda iyilestirmeler yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile