Almanya'da Depolama Tesisinde Yangin Açiklamasi 140 Kisi Tahliye Edildi

Almanya'da Depolama Tesisinde Yangin Açiklamasi 140 Kisi Tahliye Edildi

Almanya’nin Hamburg kentindeki bir depolama tesisinde çikan yangin nedeniyle zehirli gaz ihtimaline karsi yaklasik 140 kisi bölgeden tahliye edildi.

Almanya’nin liman kenti Hamburg’da çogunlukla Afganlarin ve Türklerin ikinci el esya sattiklari is yerlerinin bulundugu Billstr Caddesi’ndeki bir depolama tesisinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Küçük bir yangin olarak nitelendirilen olay, dumanlarin gökyüzünü kaplamasinin ardindan büyüdü. Çevre semtlerde yasayan insanlarin cep telefonlarina acil durum mesaji gönderilerek evlerinden çikmamalari, ayrica camlari ve klimalari açmamalari yönünde uyarilarda bulunuldu. Dumanlar rüzgarin etkisiyle 3-4 kilometre mesafedeki sehir merkezine dogru ilerledi. Polis, zehirli gaz ihtimaline karsi en az 140 kisiyi bölgeden tahliye etti. Olay yerinde görev yapan polis ve itfaiye ekipleri de özel maskeler takti.

Tren seferleri iptal edildi

Hamburg itfaiyesi, Rothenburgsort Mahallesi’nde genis çapli güvenlik önlemleri aldi. S21 tren istasyonu tedbirler çerçevesinde kapatilirken, bu istasyondan geçecek tren seferleri de iptal edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile