Almanya'dan Kardeş Lise Bandırma'da

Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi'nin davetlisi olarak kente gelen Kamen Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti.

Pekel, bu ziyaretlerle iki şehrin dostluğunun daha da güçlendiğini belirterek, ''Uzun yıllar dostluk ve dayanışma duygularıyla hareket ederek birlik ve beraberliğin güzel örneklerini sunduğumuz Kamen'in bir lisesinin, kentimiz okullarından Şehit Mehmet Gönenç Lisesi'nin davetlisi olarak Bandırma'da yer almasından ve onların değerli öğretmen ve öğrencilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duydum'' dedi.

Almanya'nın Unna Eyaleti'ndeki Kamen Lisesi ile ''Kardeş Lise'' bağları olan Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen öğrenci değişim programı kapsamında kente gelen heyet, 3 gün boyunca Bandırma ve çevresinde incelemelerde bulunacak.

Muhabir: Ahmet Pesen

Yayıncı: Zafer Akpınar
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile